top of page

Roger Wijnen ATB toertocht 2017


Roger Wijnen ATB tocht groot succes

Ruim 200 deelnemers verzamelden zich zondagmorgen 12 november 2017 op de idyllisch gelegen boerderij Printhagen van de familie Bruls. Jong en oud waren flink ingepakt want de temperaturen kwamen net boven het vriespunt uit. De dagen ervoor had het flink geregend dus het parcours bleek behoorlijk zwaar te zijn worden. Maar de goedgemutste ATB-ers zorgen ervoor dat de tocht wederom een succes werd.

De jongste deelnemer van 7 jaar en oudste van ruim 70 jaar voltooiden het mooie parcours rondom Genhout ploeterend door de dikke modder. Maar de lekkere kop tomatensoep onderweg en de lekkere broodjes maakten veel goed. Er waren wat pechgevalletjes onderweg maar dien werden door het team van Roger Wijnen Sportief Fietsen vakkundig geholpen.

Na afloop waren er zeer positieve reacties van de deelnemers zoals van oud-wielrenner Ad Wijnands: Allemaal, incl. de organisatie, TOPPERS met Passie. Geweldig! of Gerard Sas: Was heerlijke tocht. Koud, nat, goed verzorgd. Van dit soort reacties worden we als organisatie heel blij en dat maakt het ook gemakkelijker om in 2018 weer een tocht te organiseren. Noteren jullie alvast de datum: 11-11-2018. ’s Morgens lekker fietsen en ’s middags aan de polonaise in feestvierend Limburg, Brabant of waar dan ook.

En vergeten jullie ook niet onze nieuwe Facebook-pagina te liken? https://www.facebook.com/Alpe-du-Genhout-1467946489968781/. Zo blijven jullie op de hoogte van onze stichting en ATB tocht.

Voorgaande evenementen
bottom of page