top of page

Alle mobielen verzameluh...

Weer iets nieuws bedacht en nu aan de slag. Zorgen dat mensen van ons horen door allerlei publicaties en flyers. Zelfs de carnavalsoptocht in Genhout moest er aan geloven!

Opslag regelen, sorteren, kabels knippen. Het leek een echte werkplaats voor elektra en dergelijke. Wat was het nog even spannend op het laatste moment. Krijgen wij die vrachtwagen nog vol? Oeps, alles moet een paar weken vroeger, want de oogst van de appels en peren is in volle gang en de fruitkisten (onze opslag ) moeten terug naar fruitteler Hermens. Tot overmaat van ramp bleek dat onze afnemer niet eerder kon dan begin oktober!

Maar samen zijn wij sterk en het is gelukt. De actie is goed gelopen en over de opbrengst mogen wij ook niet klagen.

Bedankt, alle mensen die hun steentje hebben bijgedragen.

Voorgaande evenementen
bottom of page