top of page

Kerstconcert kerk

Daar sta je dan als bezoeker van het concert. Buiten in de kou! Vervelende kinderen en strenge juffrouwen. Wat gaat dit worden? De kleine blokfluiters

beginnen, het plezier straalt er vanaf en daarna samen naar de kerk. De binnenkomst is zeer verrassend vanwege de prachtige belichting. De koren openen en de toon is gezet. Dan komen de paukenslagen en eenieder spitst zijn oren, het spel begint. Brutaliteit en pesten staan te kijk. Iets wat door ieder mens gezien wordt als een verkeerde mentaliteit die niet thuis hoort in een gezonde samenleving. De geesten houden ons een spiegel voor die voor ons allemaal kan gelden en reiken oplossingen aan. Ondersteund door de prachtige klanken van de fanfare en de koren, in combinatie met de schitterende belichting, komen wij in een prachtige beleving en bezinning terecht. Wat willen wij nog meer?! Na afloop gezellig samenzijn in het gemeenschapshuis. Het was weer Genhout- samen op zijn best! Bedankt allemaal.

Voorgaande evenementen
bottom of page