top of page

Roger Wijnen ATB Toertocht 2012

Onze tweede evenement was de mountainbiketocht. Wat een spanning bracht het teweeg.

Welke datum? Oh, dat kan niet want er is een wandeltocht! Oh nee, nog een wandeltocht! Eindelijk is 3 november vastgelegd en kunnen wij beginnen. Mensen benaderen voor het uitzetten van de route. Een sponsor gezocht. Een naam geven aan het evenement. De catering bedenken en de start- en pauzeplaats bemannen. Accounts aanmaken op Facebook en Twitter. De website komt die er ook? Er komt heel wat bij kijken en dan moeten de weergoden ook nog een beetje meewerken. Zaterdag voor de tocht werd de route uitgezet in wat je noemt echt Hollands weer. Regen , regen en nog eens regen. De mannen zijn een paar keer naar huis moeten komen om te douchen, te warmen en droge kleren aan te trekken. Maar zondag was het droog en ’s morgens om 08.00 uur stond de eerste biker al aan de poort. De aanmeldingsbalie was nog maar net geplaatst en de medewerkers hadden nog amper de tijd om te acclimatiseren op Printhagen. Maar de kop was er af en wij waren na afloop dik tevreden. Naar schatting hadden 250 personen deelgenomen. De reacties die wij kregen waren allemaal positief, zowel van de deelnemers als van de vele medewerkers. Een prachtig resultaat voor ons als beginners. De volgende datum was al vastgelegd en de voorbereidingen voor de volgende tocht moeten nog goed worden doorgewerkt aan de hand van ons draaiboek.

DSC_3159_edited.JPG

Voorgaande evenementen
bottom of page