top of page

Roger Wijnen ATB Toertocht 2013

Tweede editie Roger Wijnen ATB-toertocht geslaagd! Ondanks dat de weergoden heftig te keer gegaan waren en heel wat water over ons heen gestort hadden, was het zondagochtend droog. Vol goede moed begonnen wij aan onze ATB-Toertocht. Om kwart voor acht stonden de eerste rijders al voor de poort en daarna ging het gestaag door. De startplek was nog gezelliger ingericht dan vorig jaar en iedereen had er zin in. Toen de eerste renners op de pauzeplaats bij de Bockenhof in Schimmert aankwamen, waren zij erg enthousiast en hoewel ze er steeds viezer en modderiger uitzagen, bleef dat enthousiasme. Gauw de inwendige mens versterken met thee, sportdrank, wafels en de lekkere appels van Hermens. De fiets weer opgeknapt en rap weer door. Enkele renners kregen nog hulp van onze EHBO-mensen. Terug aan de finish waren zij blij met de goede verzorging met vlaai, koffie, soep, broodjes etc. Verschillende Genhoutenaren kwamen eens kijken naar wat er allemaal gebeurde. Hopelijk komen er volgend jaar nog meer dan wordt de omzet nog beter! Wij kunnen terugkijken op een geslaagde tocht en willen alle helpende handen nogmaals bedanken, want zonder deze mensen kan er niets georganiseerd worden. Bedankt!!

Voorgaande evenementen
bottom of page