top of page

Roger Wijnen ATB toertocht 2018


Alpe du Genhout organiseert ook dit jaar weer een mooie en gevarieerde ATB toertocht en wel op 11 november 2018.

De pittoreske Hoeve Printhagen in Genhout is dan weer het decor van de start en finish van diverse afstanden. Zo kunnen senioren kiezen voor ca. 30 en 45 kilometer, maar ook aan de jeugd is gedacht. Zij kunnen een afstand fietsen van ca. 20 kilometer door het mooie Limburgse landschap rondom Genhout.

Onderweg is er weer een verzorgingspost en een materiaalpost. En mocht je pech krijgen onderweg dan word je opgehaald. En dat alles voor slechts € 6 inclusief consumptiebon.

Inschrijven en prijzen winnen

Maak tevens kans op diverse prijzen ter beschikking gesteld door Roger Wijnen Sportfietsen. De prijzen zullen verloot worden onder de mountainbikers die zich vóór 8 november inschrijven. Tevens ontvangt iedere deelnemer sowieso een leuke verrassing.

Dus schrijf je in vóór 8 november via voorinschrijvingen@gmail.com of via de website van www.alpedugenhout.nl en hou de Facebook pagina in de gaten.

Fiets je mee 11 november? De start is tussen 8.00 en 10.30 uur.

Goede doel: Stichting Limburg hoort zo

Zoals ieder jaar gaat de opbrengst van de ATB toertocht naar een goed doel.

Dit jaar is dat de stichting Limburg hoort zo. Deze stichting heeft als doel om doven en slechthorende mensen met elkaar in contact te brengen, zodat sociaal isolement doorbroken kan worden. Veel landelijke activiteiten voor deze doelgroep zijn slecht bereikbaar voor Limburgse doven en slechthorenden. Deze activiteiten zijn te ver weg (veelal rondom de Randstad), waardoor ze er niet aan kunnen deelnemen.

De stichting Limburg hoort zo gaat de opbrengst gebruiken om activiteiten in Limburg te organiseren.

Voorgaande evenementen
bottom of page