top of page

Roger Wijnen ATB-toertocht 2014

Derde editie Roger Wijnen ATB-toertocht geslaagd!

Wederom stonden wij om 7.30 klaar om de ATB toerrijders te ontvangen. De startplek was nog gezelliger ingericht dan vorig jaar en iedereen had er zin in. En niet alleen wij. De zon zorgde voor een prachtige novemberdag. Hierdoor was het aantal rijders bijna verdubbeld en hebben wij alle zeilen moeten bijzetten om de rijders niet te lang te laten wachten voor vertrek. Ook waren er deze keer 2 pauzeplaatsen wat weer extra man/vrouwkracht vereiste.

Toen de eerste renners op de pauzeplaats in het bos in Nuth aankwamen, waren zij erg enthousiast. Gauw de inwendige mens versterken met thee, sportdrank, wafels en de lekkere appels van Hermens. Op de tweede pauzeplaats waren zij erg dorstig en ging er 100 liter vocht doorheen. Terug aan de finish waren zij blij met de goede verzorging met vlaai, koffie, soep, broodjes etc. Op facebook krijgt u een goede indruk hoe het is verlopen.

Wij kunnen terugkijken op een geslaagde tocht en willen alle helpende handen nogmaals bedanken, want zonder deze mensen kan er niets georganiseerd worden.

Bedankt!!

10389235_388510357970680_5471383837759626184_n.jpg

Voorgaande evenementen
bottom of page