top of page

Alpe d'Huez

Onze eerste actie. Wij begonnen als onervaren, maar enthousiaste mensen, aan deze uitdaging.

Een bus werd geregeld en reclame werd gemaakt. Helaas viel de belangstelling tegen, maar niet getreurd. Wij gingen, ongeacht het aantal deelnemers. Met een groep van 11 personen, 8 wielrenners en 3 begeleiders, vertrokken wij voor, wat later bleek, een geweldige ervaring. De renners konden hun hart ophalen op die Franse Alpen. Wat een indrukwekkend massief. De begeleiders hebben genoten van de verhalen van de renners en de prachtige omgeving. Het verblijf was goed geregeld. Het chalet bleek een goede keuze en de Nederlandstalige uitbaters waren zeer behulpzaam. Met een gezellig diner en met een voldane terugblik hebben wij deze reis afgesloten. De eerste actie bleek ook financieel niet tegen te vallen. Het begin was gemaakt.

P1020591.JPG

Voorgaande evenementen
bottom of page